RACC_El RACC inaugura la nova delegacióde Vic

  • El Club compta amb un nou local, més modern, confortable i més ben comunicat amb els socis

Vic, 16 de març de 2016 – El RACC, entitat que ofereix serveis d’alta qualitat a les persones i les famílies i que compta amb més de 850.000 socis, ha rebut la visita de l’alcaldessa de la localitat, Anna Erra, que acompanyada del President del RACC, Josep Mateu, han inaugurat el nou local de la delegació de Vic ubicat al carrer Doctor Junyent, número 11. L’acte ha comptat també amb l’assistència d’una àmplia representació del món del motor amb la presència dels pilots professionals Laia Sanz, Xevi Pons, Dani Solà, Ramón Cornet, Dani Noguer i Francesc Gutiérrez.

Aquesta nova ubicació, situada a tan sols 50 metres de l’antiga, ofereix unes instal·lacions més modernes i permet millorar l’atenció dels socis que s’hi acosten a fer una gestió, al mateix temps que destaca per la seva localització estratègica. El nou espai està situat a una de les principals entrades de Vic, compta amb una estació de bus i de tren a només 300 metres i també amb una àmplia zona d’aparcament.

Amb aquesta acció el RACC compleix amb l’objectiu d’apropar-se i oferir més confort als seus socis, que superen els 20.500 a la comarca d’Osona.

Una àmplia varietat de productes i serveis

El RACC, que és especialista en la prestació de serveis d’assistència personal, en viatge, mecànica, a la llar i sanitària urgent, va realitzar 894.738 assistències 24h durant el 2015. Ofereix una competitiva oferta d’assegurances d’auto i moto i facilita a tots els seus socis l’elecció de l’assegurança més adequada a les necessitats individuals de cadascú amb avantatges exclusius, com la possibilitat de gaudir d’un cotxe de substitució mentre el nostre es troba en un taller després d’un sinistre o una avaria. També destaca l’assegurança de la llar que ofereix el RACC, amb les seves modalitats i múltiples opcions de garanties i cobertures, i que s’adapta a les necessitats de cada persona.

A la nova delegació RACC de Vic, els socis del Club també poden conèixer de primera mà les prestacions que el RACC posa al seu abast com la xarxa d’autoescoles, gestoria, compra de vehicles, o les facilitats i avantatges de la targeta gratuïta RACC Master.

(316 Posts)