Cementos Molins_Promsa celebra el Dia dels Arbres i els Àrids amb una classe de medi ambient a l’aire lliure

 

Barcelona, 15 de març de 2016_ Promsa, empresa del grup Ciments Molins, participarà el proper 17 de març en una nova edició del Dia dels Arbres i els Àrids. La cita pretén acostar la indústria dels àrids als infants i adolescents per tal que prenguin consciència de la seva importància en la vida quotidiana.

Durant la jornada, un grup d’alumnes d’ESO de l’Escola Pia de Sitges visitaran la pedrera de La Falconera, al Massís del Garraf, on seran testimonis directes del procés de producció dels àrids, sempre amb el màxim respecte envers el medi ambient. A banda, els estudiants plantaran uns 80 exemplars d’arbres de varietats autòctones, com el llentiscle, el romaní, l’aladern, l’ullastre, el margalló i el garric, i participaran en un concurs de dibuix que servirà per plasmar de forma artística el que hagin après durant la jornada. En aquest entorn, els nois tindran l’oportunitat de conèixer l’àliga cuabarrada i el còlit negre, dues espècies protegides que habiten al Parc Natural del Garraf.

Fruit de la seva sensibilització amb el medi ambient, La Falconera disposa d’una caseta de fusta habilitada com a aula perfectament integrada en l’entorn on els alumnes descobriran que els àrids són imprescindibles en la construcció de qualsevol infraestructura, i que les cases, ordinadors o els vidres de les ulleres contenen aquest material.

Promsa participa en El Dia dels Arbres i els Àrids des del seu naixement, l’any 2008. La jornada, que enguany celebra la seva novena edició, és una iniciativa de les empreses fabricants d’àrids agrupades a la Asociación Nacional de Empresarios Fabricantes de Áridos (ANEFA) i al Gremi d’Àrids de Catalunya.

(381 Posts)