Cooltra equipa la Policia Local de L’Escala amb dues motos elèctriques Zero DS 12.5

  • L’Ajuntament de L’Escala incorpora les seves primeres motos elèctriques d’alt rendiment de la companyia californiana Zero Motorcycles
  • Aquestes adquisicions ratifiquen el compromís del consistori amb el desplegament de vehicles respectuosos amb el medi ambient

Barcelona, 26 d’abril de 2016.- Cooltra, companyia líder en lloguer de motos a Europa amb seu a Barcelona, ha entregat avui dues motocicletes elèctriques Zero DS 12.5 a la Policia Local de L’Escala (Alt Empordà). L’acte d’entrega, realitzat a les dependències de la Policia Local, ha comptat amb la presència de l’Il·lm. Sr. Victor Puga, alcalde de L’Escala, del Sr. Ramon Pérez, cap de la Policia Local de L’Escala, i el Sr. Marc Arjona, responsable de clients B2B de Cooltra.

La incorporació de les dues motocicletes lliures d’emissions a la flota de l’Ajuntament de L’Escala reforça el compromís del consistori amb la mobilitat eficient. Així mateix, l’adquisició d’aquests dos nous vehicles suposa un estalvi del 75% en combustible i manteniment respecte a les tradicionals  motocicletes de combustió.

Marc Arjona, responsable de clients B2B de Cooltra, constata que “les motos elèctriques transformaran les tasques de patrullatge i el dia a dia dels cossos de seguretat”. Afirma així mateix que “es tracta de vehicles silenciosos, amb plena autonomia i capacitat de reacció i maniobrabilitat, dissenyats a mida de les necessitats actuals dels cossos de policia”. Victor Puga, alcalde de L’Escala, conclou que “aquestes dues motocicletes ens serveixen també per fomentar una nova mobilitat més responsable i eficient entre els nostres veïns”.

Les motocicletes adquirides, adaptades a les necessitats del cos policial, compten amb un motor Z-Force® i bateries ZF9.8 que es poden carregar fins al 95% en només dues hores. La nova cel·la de les bateries Z-Force® emmagatzema més energia i funciona amb més eficiència, així mateix, el pack de bateries també destaca perquè no precisa de manteniment rutinari i compta amb una garantia de 5 anys o 160.000km.

 

Sobre Cooltra

Cooltra és una companyia catalana nascuda el 2006 amb l’objectiu d’oferir serveis de lloguer de scooters tant a turistes com a residents a Barcelona. Fruit de l’aposta de fons d’inversió com Caixa Capital Risc, Finaves –que pertany a l’escola de negocis IESE-, Grup HS3 i diferents family offices  espanyoles i alemanyes, Cooltra ha viscut una important expansió en pocs anys, passant de llogar 50 scooters mitjançant una sola oficina a Barcelona a comptar amb una flota de 6.000 motocicletes (1.000 elèctriques), 11 delegacions pròpies a Espanya, 2 a Itàlia, 2 a França, 1 a Portugal i 1 a Brasil, més 100 punts de lloguer al sud d’Europa i una plantilla de 100 treballadors. Al lloguer de scooters a curt i llarg termini se li sumen actualment serveis com el lloguer de scooters a empreses, gestió de flotes, esdeveniments i tours guiats.

 

Descarrega la nota de premsa des d’aquí i una imatge de l’acte en aquest enllaç.

(316 Posts)