Clínica Curull celebra el seu 20è aniversari en un acte cultural i solidari

  • La vinculació de la clínica amb la ciutat i la cultura local s’ha posat de manifest amb la presentació del llibre 68+1, un intercanvi d’obres inèdites entre artistes tarragonins
  •  Conchita Curull va agrair la presència dels convidats i va destacar especialment el compromís de l’equip de Clínica Curull durant aquests vint anys

Tarragona, 6 de novembre de 2015.- El Seminari Pontifici de Tarragona va ser l’escenari de l’event de celebració del 20è aniversari de Clínica Curull. Més de 200 persones es van donar cita en un acte on es va posar de manifest la inequívoca aposta de la clínica per la ciutat de Tarragona, la cultura local i la solidaritat.

Acte de celebració cultural i solidari

El 20è aniversari de la clínica va estar marcat per la presentació del llibre 68+1, iniciativa de l’artista tarragoní Ramon Giner.

Des dels seus inicis, Clínica Curull ha estat molt vinculada a la ciutat de Tarragona i ha recolzat la cultura a través de la seva participació en projectes de diferents artistes locals. En aquest sentit, la clínica ha participat en l’edició de l’obra 68+1: una conversa creativa de l’entorn social i cultural de Tarragona a través de l’intercanvi d’obres entre artistes de diferents disciplines.

La vessant solidària de Clínica Curull també s’ha posat de manifest al destinar la totalitat de la recaptació d’aquest llibre a Càritas Tarragona.

En un acte conduït pel periodista Jordi Cartanyà, Conchita Curull va agrair la presència de tots els convidats i va realitzar un petit recorregut pels vint anys de vida de la clínica. La doctora va explicar la seva aposta per la ciutat de Tarragona i va emfatitzar la feina que porta a terme tot l’equip de Clínica Curull, destacant la professionalitat, compromís i qualitat humana d’un equip de persones que conformen l’ànima de la Clínica.

L’acte també va comptar amb la intervenció de l’impulsor de la iniciativa, Ramon Giner, que va agrair Conchita Curull la seva implicació i va explicar l’evolució d’una obra que va començar prenent fotografies amb un mòbil. L’actor tarragoní Pere Navarro també va dirigir unes paraules als assistents i Francesc Roig, director de Càritas a Tarragona, va tancar l’acte agraint Clínica Curull la seva contínua aposta per la solidaritat i l’aportació desinteressada que efectua a Càritas des de fa molts anys.

68+1

68+1 és un recorregut per la ciutat de Tarragona a través de les obres dels seus artistes locals. Una descripció actual i innovadora de Tarragona per mitjà dels creatius que la composen. Una forma màgica de conèixer els racons de la ciutat i descobrir, alhora, obres inèdites d’artistes de diferents disciplines. Fotògrafs, pintors, escriptors, cuiners, joiers, dibuixants… tot l’entorn social i cultural de Tarragona tenen cabuda en aquest original llibre que vol ser un homenatge a la creativitat tarragonina. Una publicació que recull un diàleg entre els diferents artistes a través d’imatges i respostes creatives; una conversa entre creatius tarragonins.

Inauguració de l’exposició 68+1

Desprès de presentar el llibre al Seminari Pontifici, Clínica Curull acollirà a partir del 12 de novembre una exposició fotogràfica a la seva seu (rambla Nova, 114, Tarragona). Es tracta d’un recull fotogràfic d’algunes de les obres contingudes al llibre i es podrà visitar de dilluns a divendres, de 9 a 20 hores, fins a finals d’any.

(391 Posts)